Home » » Rosmah yang mana?

Rosmah yang mana?

Written By kadayan chronicles on Thursday, 1 May 2008 | 15:40

Written by anak_semenanjung


Lama dah tak nulis emel kat kadayan universe, tangan rasa gatal pulak tangan teman nih.

Rosmah mana pulak ni?

Ooo .... yang ni. Rasanya minah satu ini termasuk kaum kerabat Zam dengan Mat Tab jugak Alah, kerabat orang yang buta internet, perasan pandai dan perasan famous.

Dia cuma dengar dari mulut orang yang pernah masuk online atau internet tapi sendiri tak penah baca kot! Hasilnya bila si anu cakap internet bohong, dia sokong. Bila si polan pulak cakap internet tipu, dia setuju.

Pertama sekali, Datin Rosmah perasan dia famous. Agak famous ler juga. Tapi, kalau aku terkahwin ngan Brittney Spears pun gerenti famous jugak walaupun aku tak buat apa-apa pun selain 'servis' si Britteny selaku suami dia.

Kedua dia perasan orang suka kutuk dia.

Ketiga dah SAH dia ni jenis tak baca internet punyer.

Jadi dia masuk kategori bodoh sombong.

Datin, meh sini aku ajar sket. Cuba tengok baik baik. Datin pegi masuk internet, cari guna enjin carian google pakai nama “datin seri rosmah mansor”.

Bila datin dah taip, tunggu ler dulu bukan terus dia kuar. Jangan plak terus cakap orang internet dah delete sume data diorang pasal diorang takut ngan datin.

Tunggu kejap. Pastu baru ler result dia akan kuar cam gambar kat bawah.

Google search datin seri rosmah mansor

Apa yang datin nampak?



Kecuali yang first tu (haa... yang ini saya tak boleh cover ler kah kah kah...), kalau ikut carian saya hari ini 01 May 2008 - 12.14 tengahari,

Dari page 1 - 8 SEMUA cerita datin yang kuar adalah cerita positif!!

Heh, tak caye lagi? Alamak, tak reti-reti lagi ngan search engine ke datin. OK le tak kuasa nak ajor laie dah. Datin klik jer ler kat bawah nie!

Google Search Rosmah Mansor - Page 1

Google Search Rosmah Mansor - Page 2

Google Search Rosmah Mansor - Page 3

Google Search Rosmah Mansor - Page 4

Google Search Rosmah Mansor - Page 5

Google Search Rosmah Mansor - Page 6

Google Search Rosmah Mansor - Page 7

Google Search Rosmah Mansor - Page 8



Kebanyakan citer internet adalah pasal ucapan datin seri merasmikan majlis sini, berucap di sinun, function kat atas, majlis kat bawah...

Aduss, pecah tembelang ni. Tak malu ker bila datin cakap "I guarantee that all the stories on the Internet about me are not true” ? Jadi acara-acara tu semua bohonglah?

Tak tau ler lepas ni, mana tau orang dah start ngutuk datin betul-betul, lantak ler I tak campoo lagi dah.

Tak heranlah kenapa setengah-setengah bloggers memang tulis buruk pasal datin, macam kat sini:

1. Datin Seri Rosmah Mansor is an IDIOT!

2. Rosmah Who? And Bernard Chandran in Dubai

Sume tu hasil kerja tangan datin sendiri. Tak ada beban batu digalas, tak der hal cari pasal.


Kandungan artikel ini menggambarkan pandangan peribadi penulis sendiri dan tidak semestinya menggambarkan pandangan kadayanchronicles.blogspot.com mengenainya - Kaawai Tanah.
Share this article :

0 comments:

Post a Comment

Babad Views

Babad Editor

Popular Posts

 
Babad Support Sites : Kadayan Chronicles | Kadayan Chronicle | Babad Kadayan
Copyright © 2013. Babad Kadayan - All Rights Reserved
Template Created by Kadayan Chronicles Published by Babad Kadayan
Proudly powered by Blogger