Home » » Lagi pasal laporan perubatan Saiful ...

Lagi pasal laporan perubatan Saiful ...

Written By kadayan chronicles on Tuesday, 29 July 2008 | 09:51

Written by Dusun-Non-Grata
Tuesday, 29 July 2008

... dubur Saiful masih ‘teruna’ dan sihat


Sia baru cek satu blog, dan terjumpa ini cerita.

Kira kalau sini kampung kamiorang cakap dia punya pantat tia kana kacau pun bah.



Saiful Bukhari Masih Teruna?

Semalam, saya menerima SMS dari teman-teman berkenaan dengan laporan perubatan yang dijalankan ke atas Saiful Bukhari Azlan bertarikh 28 Jun 2008 oleh pihak Hospital Pusat Rawatan Islam (Pusrawi), Jalan Tun Razak yang khabarnya telah disiarkan secara meluas di laman-laman blog.

Laporan perubatan yang pada mulanya disiarkan di laman Malaysia Today oleh Raja Petra Kamaruddin itu menyatakan bahawa tidak wujud sebarang bukti sebagaimana yang didakwa oleh Saiful Bukhari Azlan bahawa beliau telah diliwat oleh Anwar Ibrahim.

Menurut laporan yang ditandatangani oleh Dr. Mohamed Osman Abdul Hamid, jelas tiada sebarang tanda yang menunjukkan bahawa Saiful Bukhari diliwat. Khabarnya, dubur Saiful masih ‘teruna’ dan sihat.

Malaysiakini antara lain melaporkan, sewaktu berkunjung ke Hospital Pusrawi, Saiful Bukhari tidak langsung menunjukkan tanda-tanda trauma serta berada dalam keadaan santai dan tenang. RiwayatHayat.Blogspot.Com

Adedeh ... apa macam suda ni?


Further reading:

Saiful kena buasir

Kura-Kura dalam perahu, pura-pura tidak tahu

Dari mana Raja Petra dapat surat doktor Saiful

Pak Lah bodoh, Pak Lah pintar


Comments


Anonymous |2008-07-30 14:13:22
PADAN MUKA KO..........

Anonymous |2008-07-30 14:15:11
SOWI SAJA JER........

Pangait - Orang Pertama diMalaysia Dapat Sijil Dubur |2008-07-31 12:09:35
Alamak! Apa sudah jadi, ni! Pulitik punya pasal, dubur Saiful ada sijil masi dara! Ptui! Yang tukang cek ni mangkali tia tahan kana tampias angin!

paradian |2008-07-31 13:06:36
sya rasa cara main politik ni amat memalukan umat islam terutama bgsa melyu.Takut-takut besok ada pula buka syrikat dubur VIP ! palis-palis !!!

Anonymous |2008-08-11 15:23:21
hahahahahah...

yuzalies - mek klate |2008-08-22 20:58:57
alamak........ apa sudah jadi dengan dunia zaman sekarang ini, saiful pon leh jadi mangsa orang tua macam tue,,,

tobat-tobat lah ckit kita semua nie di akhir zaman doh.. jadi banyak2 kan bertobat pada allah, allah mengetahui kejadian antara saiful dan dato, seri anwar,betul ker tak pon tak tau....
Share this article :

0 comments:

Post a Comment

Babad Views

Babad Editor

Popular Posts

 
Babad Support Sites : Kadayan Chronicles | Kadayan Chronicle | Babad Kadayan
Copyright © 2013. Babad Kadayan - All Rights Reserved
Template Created by Kadayan Chronicles Published by Babad Kadayan
Proudly powered by Blogger