Home » » Saiful kena buasir

Saiful kena buasir

Written By kadayan chronicles on Monday, 28 July 2008 | 12:31

Written by anak_semenanjung


Doktor cakap takde bukti yang dak tu kena anu anukan, tapi memang dia susah berak!

Aku ni orang melayu. Orang melayu ni, nak bagi tau, kat mana-mana pun sama jer kalau bab fi'el bagi gelaran kat saper pun. Jangan heranlah, aku bukan nak menghina sesiapa.



Spital tempat Saiful kena cek - MalaysiaKini

Tapi kat kampung aku, pakcik aku kena gelar Leman drum pasal dia gemuk. Abah aku orang kenal dengan gelaran Chem kilat pasal dia itam. Yang paling teruk mak su, orang panggil dia Esah cencurut sebab suka menyampuk.

Jangan heranlah kalau penyakit ni terjangkit kat aku. Tu semua dah jadi sifat keturunan...

Tapi sekarang gini, budak Saiful yang dok report kena liwaw ngan Mat Panda hari tu. Doktor cakap takde bukti yang dak tu kena anu-anukan. Bukan aku yang cakap, ni dia news

Doktor (malaysiakini) : Tiada kesan Saiful diliwat Tiada bukti Mohd Saiful Bukhari Azlan, yang mengadu diliwat Datuk Seri Anwar Ibrahim, pernah mengalami hubungan seks luar tabie seperti itu - demikian hasil pemeriksaan seorang doktor di sebuah hospital swasta, kira-kira empat jam sebelum membuat laporan polis sebulan lalu.

Menurut salinan laporan perubatan terhadap bekas pembantu Anwar itu, Mohd Saiful ke Hospital Pusrawi mengadu mengalami "tenesmus" - kesukaran dan kesakitan membuang air besar.


Elite Gangsterism at Work: Fixing Anwar Ibrahim for sodomy, kata Din Merican.

Tak yah klik le link Din Merican tu. Pak Din sibuk kot skarang ni. Tajuk tu jer yang dia tulis, tapi isi dia itu ler dia sama gak berita yang kat atas.

Bapak Saiful ni hari tu kemain lagi. Siap buat press conference supaya Anwar jangan berdolak dalik, bawak muhabalah kata dia. Yelah, yelah. Tapi ekau Saiful, ekau kena ubati sakit buuwasir tu dulu, kang melarat kang susah.

Comments


Penyo |2008-07-29 09:50:10
Aku rasakan ini semua tambiranglah kawan, kedai kopi punya ceritalah ni.....

budak2 hingusan pn ndak pecaya...

ha...ha... ha...

kalau mau buat cerita pikir2-pikirlah sendiri, budak saiful tu jgn-jgn dia yg buat sendiri

roger mila - tak lojik punya cerita |2008-08-13 09:51:59
hairan b ajaib juga aku dengan cerita saipol ni, buat press konon di rogol, macam cerita dalam wayang. tak usah nak tipu kita orang. memang sah kena buasir pun

bang mail - pembaca |2008-08-21 09:12:27
nak cakap juga sikit mengenai si saiful tu.awat dia muka tak malu sangat kerana duit sanggup jual maruah cerita kat orang pungkok dia terkoyak,agak agak selepas ni sapa nak ambik dia buat menantu.kah kah kah.........macam cara la ni nak cari duit biak tak kaya tak paa jan ji maruah kita terjaga.
Share this article :

0 comments:

Post a Comment

Babad Views

Babad Editor

Popular Posts

 
Babad Support Sites : Kadayan Chronicles | Kadayan Chronicle | Babad Kadayan
Copyright © 2013. Babad Kadayan - All Rights Reserved
Template Created by Kadayan Chronicles Published by Babad Kadayan
Proudly powered by Blogger