Home » » PhD Arif Shah terlepas, tangan bau taik

PhD Arif Shah terlepas, tangan bau taik

Written By kadayan chronicles on Tuesday, 26 August 2008 | 10:24

Written by Tipah kelabu asap

Awat tak beli PhD, USD99 saja!

Ni nak mai habaq kat hangpa, Arif Shah kata dia dah stop kursus PhD dia pasai pa, Universiti yang dia dok mengaji tu tak berapa jalan ....

Pic from DinMerican.WordPress.Com

Shah Omar Shah has stopped pursuing his PhD degree after questions were raised over his academic credentials.

The PhD is not recognised, so I have quit. I am finding a paper that is recognised,” he told Malaysiakini when met at the sidelines of his election campaign on Tuesday.

Takpa, takpa, macam baguih jugak Arif Shah ni noo, bila orang kata Universiti tu tak betui, terus tobat. Tapi tobat nasuha ka tobat election pasai kena tangkap ekoq?

Takkan la orang terus buat PhD tak payah buat homework dulu sebelum masuk mana-mana universiti, bukan calang-calang belajaq PhD tu, Pas habih Darjah apa.

Orang UMNO digalakkan beli

Nah cek nak 'echo'kan satu lagi soalan cepu mas bagi kat dia

He was asked to respond to questions raised on the Internet, asking how he could pursue a doctorate degree when he possessed only a diploma and no other intermediating qualification.

An English daily had carried a profile of Arif Shah’s educational background, reporting that he was a diploma holder in civil engineering and currently pursuing a PhD at the ‘Edison University of Technology (off-campus programme).

Hmmm, baguih punya sipi. Ala-ala sapa tu ... boss putera UMNO yang minat dengan mat rempit, dia tu pun baguih juga dok ada. Dari SPM lompat teruih MBA dari U 'ternama'. Awat tak beli saja PhD hang? buat apa susah susah dok mengaji kat Edison University of Technology.

Ni cek promote bagi, ada 3 website baguih dok ada kalau nak beli PhD

Degree yang paling murah kat sini

Masih sempat beli sebelum hari pembuangan undi!

Diskaun boleh runding

Hangpa jangan cakap cek nak melawak, website-website tu tak nampak lucu pun.

Jadi cek pun nak beli PhD, nak bagi kat kucing cek ...


tipah

Comments


sss |2008-08-27 10:26:39
hang memang lawak!!!!
Share this article :

0 comments:

Post a Comment

Babad Views

Babad Editor

Popular Posts

 
Babad Support Sites : Kadayan Chronicles | Kadayan Chronicle | Babad Kadayan
Copyright © 2013. Babad Kadayan - All Rights Reserved
Template Created by Kadayan Chronicles Published by Babad Kadayan
Proudly powered by Blogger