Home » » Betui ka ni Tun Mahathir?

Betui ka ni Tun Mahathir?

Written By kadayan chronicles on Wednesday, 10 September 2008 | 07:27

Written by anak_semenanjung

Isk,isk, isk ... ku sangka panas hingga ke petang, rupanya hujan di tengah hari. Congak punyer congak, dia kuar around bulan Mei, sekarang dah awal bulan Sept, maksudnya dah 3 bulan lebih ler.

Macam pengantin pulak, mesti rujuk balik dalam tempoh edah tiga bulan. Oitt, baru tiga bulan kuar dah nak masuk balik, Tun ... Tun ...

Dr. Mahathir sedia kembali ke UMNO


KUALA LUMPUR 9 Sept. - Bekas Presiden UMNO, Tun Dr. Mahathir Mohamad bersedia untuk kembali menyertai UMNO semula selepas mengambil keputusan keluar parti itu, Mei lalu.

Naib Presiden UMNO, Tan Sri Muhyiddin Yassin berkata, Dr. Mahathir menyuarakan hasratnya selepas beliau mengadakan pertemuan atas jemputan bekas Perdana Menteri itu, Sabtu lalu Utusan



Tapi aku dah tak gamak nak kutuk Tun sangat. Dia orang tua, dah octogenarian pun (sekali fikir macam octopus plak). Bio ler dia gumbira menghabiskan sisa-sisa hayatnyer di dunia yang fana ini.

Masuk ler Tun, ikut suka Tun ler.

Senang-senang, bila bila rasa nak kuar lagi jangan ler segan-segan pulak, buat macam parti sendiri.

Wasalam.


Comments


Pangait - Lali suda mangkali |2008-09-09 16:43:53
Saya kastau dia dalam blog dia, suru dia pencen bagus2. Saya mau cadang ini PM post cukup 2 term saja supaya jangan urang macam dia pandai manyamal...

Kadayan Indon - Bukan Lali |2008-09-09 23:43:21
Kalau Tun M ni 'lali' masih boleh di terima akal sebab dia dah berusia, cuma yang saya nda faham tentang PM kita sekarang ni, 'lali' juga kah dia ni?..lebih baik punya pemimpin 'lali' yang tau mentadbir negara dpd punya pemimpin yang inda 'lali' tapi agak 'bingung & lembik'....
Share this article :

0 comments:

Post a Comment

Babad Views

Babad Editor

Popular Posts

 
Babad Support Sites : Kadayan Chronicles | Kadayan Chronicle | Babad Kadayan
Copyright © 2013. Babad Kadayan - All Rights Reserved
Template Created by Kadayan Chronicles Published by Babad Kadayan
Proudly powered by Blogger