Home » » Najib, jangan hangat-hangat taik ayam

Najib, jangan hangat-hangat taik ayam

Written By kadayan chronicles on Wednesday, 17 September 2008 | 19:35

Written by anak_semenanjung

Elok ler nko buat web nie Pak Jib. Jangan sampai orang cakap nanti, dah buta tak nak belajar plak.

Tapi kena faham ler adat orang tenet. Dek kerana nko skarang ni freshie, nko kena masuk orientasi dulu. Respek senior. Meh aku oriented sikit. Nak bagi nasihat kat nko, tolong dengar.



Gini. Jangan anggap bila dah jadi blogger nie, rambut nko akan jadi hitam serta-merta dalam masa terdekat. Sumer tu kena amik masa, sabar ler. Lain le kalu nko ikut cara Sami Welu ...

Jangan cepat marah yekk, melawak jer.

Kalau aku comment cenggini kat blog nko grenti tak kene publish punyer.

He he ... Hamid Albab mana?

Kalau ada masa tolong-tolong ler dia buat blog gak, kesian dia tu.

Bila-bila nko jumpa Hamid, sampaikan pesan gak kat dia. Kalau dah buat blog tu nanti, jangan anggap rambut boleh tumbuh dengan cepat, apa lagi serta merta.

Tu pun kena amik masa gak ...


Comments


Blogger - Ganti RPK kot? |2008-09-17 13:03:47
Tukar posisi, dia dah bersedia nak jadi pembangkang.

Tak lama dia jadi blogger NTR - najib tun razak.

RPK punya web masa tu mana orang nak baca dah, pasal dia dah jadi suara kerajaan
Share this article :

0 comments:

Post a Comment

Babad Views

Babad Editor

Popular Posts

 
Babad Support Sites : Kadayan Chronicles | Kadayan Chronicle | Babad Kadayan
Copyright © 2013. Babad Kadayan - All Rights Reserved
Template Created by Kadayan Chronicles Published by Babad Kadayan
Proudly powered by Blogger